Murid-Murid

LANDASAN CINTA

ASSALAMUALAIKUM....

waaaaaaaaa penangan citer landasan cinta nie belummm habisss lagiii....
errr sesungguhnya aku sedang berangan nieyyhh...hahaha..
bak kata nisah lam citer tu tadi,,''tak salah berangan,maner tahu salah satu kearah kenyataan kan''huhu
harap2 begitulahh..hahaha..perasan lebihhh..


gilerrrr sape buat skrip tu tadi,,,,???hah sape buat???aku tak sempat nak tengok penulis skrip tadi..huhu..syok gilerr citerr...dari awl start citer tu bibir aku nie meleret jew senyummm...entah kenapa la...tapi sebnarnya aku tahu kenapa..hahaha...mungkin jugak sebab pilot tu kut..hahaa...
gilerrr..mmg dah start mengarut nie....

ape2 pun citer tadi memang best r..jalan citer tak berbelit2 langsung...sgt mudah dipahami...yang aku tak tahan nyer cara si syima jalan...hahaha..tak lehh blahhh r...kelakar habis..terkepit2 jew mak wan cakap...
tetiba jew berkjenan kat shah jazel..huu... (tukar shah tu pd wajah seseorang)kehkeh...

tapi kan citer tu almost nak same ngan novel la pulak..tapi aku suka r watak hero n heroin..macam real jew...(kalau dh suka mmg sumer positif je kritik.) hehe..


melalut byk dh nie..tp ape2 pun tergerak nk tulis entry sbb nak kasi komen citer tu r....moga2 diulang citer tu..hehe...5 star r citer tu... =)

okeyy..
stay tuned ::: DUNIASAYA =)


*** dpt mesej dr my bff lepas citer tu habis...soalannya berbunyi ''handsome x?haha3..tngok x tv3?''
# malu2 sebelum reply mesej tu..hehe # (semoga awk pilot yg handsome cm dyer yer...reply punyer text...kihkih)



4 comments:

Mrs | Mr. AniK said...

hehehe..salam ziarah..saya juga suka gila biru...

fyzah said...

:) biru cantekkk dipandang...soft jew kan..hehe

cucu nenek said...

=)

fyzah said...

AIPPP cucu nenek...sengeh plop..hehe

Alright reserved by NUR HAFIZAH