Murid-Murid

tips nak sihat

assalamualaikum...

eh readers....korunk sihat tak???
rase lemahh tak...rasee letih-letih tak???
hummmm...fyzah dulu cam tu la..letih,tak bermaya,lepas bangun tido jew for sure rase nak tido balikk...ahaakkss...bocor sudahh kenangan manis.. :P

tapi kann...skunk dah tak lagi taw...

haaaa mehh dekat sikit...dekat sikit...fyzah nak share sumtin tau....tentang satu produk nie..
produk nie sesuai sangat tuk masalah kita kat atas tadi...letih..lemahh..tak bermaya..malas...dan seangkatan dengannya...sedihh taw....bilerr bangun pagi pastu sambung tido balik mak dah stat kuliahh wajib tu kan...tapi nak elak tak boleh sebab rase lemah jew an...hahaha...

tapii sekarang dah tak lagi taw...bila fyzah try satu produk kesihatan nie..ia lebih kurang macam makanan tambahan@ vitamin gitu la...best taw guna produk tu..tak payah nak bancuh2 segala ek..just ambik,bukak plastiknya N makan...haaaa sama cam trendmarknyerr...sedap,mudah N berkesan... ohhh yeahhhh... sedapp...for sure..hikhik..
ok sebenarnya nak sharing ngan readers..maner taw ader readers yang selama nie duk cari benda ape la yang boleh buat kita rasa yakin,ceria,muda remaja,,kuikui,dan yang penting sihat sesihatnya...kann??

sebenarnya ada satu kollagen nie yang fyzah sangat berpuas hati dengan kesannya...alhamdulillah..syukur...kollagen nie mampu buat fyzah atasi segala masalah kesihatan yang fyzah alami berbulan2 selepas tamat stpm thun lepas..syukur sangat...
ok tak nak lame2 sangat bagi hint,,korunk pun dh jemu kan??? biler la fyzah nie nak bagi taw produk ape...haisssyyy...lempang karang...

ok..ok.okk...

choccollagen

haaaa tu laaa produknya...satu-satunya collagen tanpa serbuk bagai kan..menepati dengan perangai fyzah yang tak suka langsung dengan serbuk2 nie...so bile fyzah pergy enjoy2 rumah kakak kat johor dulu,,terdengarla iklan kologen nie kat radio...so punyer la riak ambik no tepon kan..pastu baru sethun berniat nak tepon pengurus nyer...so bermulalah perbincangan,soal jawab kat fon ttg keberkesanan produk nie..nada bimbang sentiasa ade...boleh kew umur cam aku guna kollagen?? ehh nanty muncul effect terukkan??hmmm mcam2 masa tu lam pikiran..
so dua minggu lepas fyzah gagahkan diri jugak kol n buat order chockolagen nie...

so...ni lahh nk sharingkan...sebiji makan dh rasa effect taw...lega jew...ringan jew bawwak tubuh...kahkah..**sebelum nie bajet berat** wink222...
makan 3 biji...wahhhhhhh!!!!! lepas bangun pagi..dah tak rasa nak tido...siap boleh masak kuew tiow lagi buat breakfast...siap boleh tengok nora elena edisi ulangan jam 10.30 pg tu...siap boleh kemas rumah lagy..selalu kemas rumah waktu lunch..haaa!!!...banyak tul kann perubahan??

syukur..alhamdulillah...fyzahh dah jumpa makanan tambahan fyzah...jadi tak salah andai kata fyzah nak share ngan korunk sebab fyzah dah rase sendiri keberkesanannya...

ok kat sini nak tegaskan..citer di atas sikit pun tiada unsur2 penipuan k..
jujur-jujur semuanya..hehe..

ok kalau korunk nak tahu lebih2 tgglkan jejak korunk kat komen bawah tu..insyaallah fyzah tolong eh...
kasi masalah korunk n then fyzah gtaw produk ape patut korunk ambik especially tuk remaja2 pompuan di luar sane..

staytuned :: DUNIASAYA.




3 comments:

sekamar rindu said...

nice entri..

fyzah said...

tenkiu =)

Nadhira Izzati said...

hi dear done follow sini.. follow back taw for makeup tutorial.. tengkiuu :)

Alright reserved by NUR HAFIZAH