Murid-Murid

MASQUERADE NIGHT

yeahhhhh..walau dh lapokk tapii xkesahh..nak update jgk citerr pasal masquerade night yang gempakk nie..cehhh perasann kann.. ahhh tak kesahh.. peeaacee..

opppss...all...assalamualaikum..sunnah tetap sunnah..tak jawabb maknanyerr???
berdosaa la kann...ingt payah ke nak dapat dosa..kihkih..

okk...ari nie cik fyzahh malas nk panjang..tapi nak share sikit pengalaman teruja waktu maswuerade nite pihak kelab kolej kediaman..WOOWWWWW..gojessss u noo...cik fyzahh sangat2 suka menghadirinya..salah satu sebabnya dapat tengok orang pompuan pakai lawa-lawa..*hikhik..*
*lelaki yg nak cari calon bini time nie sesuai la sangat..**

jadi..sebenarnya masquerade nite ni lahh first time fyzah hadir secara rasmi taw..sebelum nie tak de semua tu..tambah-tambah malam kan..so biler buat kat kolej kediaman nie senangla nak pergi kan..so malam tu fyzah n the geng pergi la memanjakan diri di majlis tersebut..
 
wahhhhh tak menyesal langsung u olls..best...gojess n awesome !!! fyzahh suka..cehh...
tambah2 tengok kawan2 jadi model atas pentas... sweet sangat posing sambil gelak..ahhh rosakk catwalk..haha..tapi tak pe..korunk memang canteekkkk sangat..hahaha..
 
so here some pic cik fyzah nak menunjuk sikit yer,,
pesssss...mintakk laluan...hikhikhik..
 
  sakannn depann hadiahh..men tukar-tukar hadiah..last..cik fyzahh dapat brooch...comelll... :)
 
    orang-orang kuat majlis...** kuattlaahh sangat**
:)

ini sahabat fyzah dunia akhirat... sayammm korunkk taw..*harap berbangga*
^_^

waaaaa....heheh :)
my BFF...chua song shin.. 

the last one...speciall fromm me...
*amacam ada gaya cam nak jadi bini dato` tak?? **
(perasan banyak)
:)

soo...seriuss..kat majliss nie fyzahh memang gembira sakan...berharap lebih banyak lagi kenangan terindah di zaman universiti ini..

BYE !!!
:)

2 comments:

semanis leen said...

wahhh..beznyer entry diaa..masquerade tu..cantikkk la..bergayaa sakan nooo...btw..so sweet fyzah...:0

fyzah said...

hahhaa..tenkiu leen... cita2 nk jd bini dato`..so kene bergaya dr sekarang..hhahaa.

Alright reserved by NUR HAFIZAH