Murid-Murid

NEVESS NK PERGI INTEBIU

assalamualaikum...

hye...lame tak conteng-conteng blog DUNIASAYA nie..

alahai korunk..fyzah straight to the point-point yer...kahkah..baik punyer grammar...
akcelii...fyzahhh nevess nie...
tak pernah-pernah dalam hidup nak pi intebiu benda yang serius-serius...

alahaiii...korunk ada tip tak??
fyzah resume pun buat la kadar..cari kat uncle google pun, tak capai target yang nak tu...
jumpa video jew taw..tu pun lawak..haha..tapi berkesan la jugak kalau nak buat ulangkaji tuu..hehe..
(ulangkaji bercakap kat cermin) wink2x**







so fyzah ingat kalau ada sape-sape yang sudi nak bagitahu fyzah tentang serba sedikit intebiu MEDSI nie..
cara nk face penemuduga,tatacara nak jawab soalan,benda ape yang kena baca..grrrr...PENING**
n yang paling fyzah nak tahu,,jenis kasut bertumit tinggi ke yang agak sesuai untuk intebiu cikgu??
sebab maklumat yang diperolehi dari majoriti yang bertuah disuakan soklan tu ,,majoriti kate kena pakai kasut at least 2 inci tggi tapaknya...aiyooo....


AHHHHH TOLONG LAA FYZAHH YERR..
first time nie fyzah nak face benda nie..tolong eh kawan2 !!!

**27 MEI 2012..TARIKH DISOAL SIASAT**

2 comments:

Cik Lia Lomi said...

interview jadi cikgu ke?.. bagi milolah kan, jadi diri sendiri dan keyakinan itu yang pasti.. kalau tak yakin berlagak yakin depan penginterbiu tu sahaja..heeeeee

fyzah said...

hahhaa..milo..sempoi jew erk..a`a..fyzah nk pi interview tuk kos perguruan..yer..fyzah pun pkir cm tu jgk..jd dri sndr..actually runsing pasal kasut n etika pemakaian je sbnrnyaa..takut silap mmg failed terus la..

Alright reserved by NUR HAFIZAH