Murid-Murid

SENANG,,CEPAT ,,JANA PENDAPATAN KORUNK!!!!!!!


DAFTAR SEGERA ..

Keuntungan ANDA  :

PAKEJ MASTER =  hanya RM75!!

(modal percuma rm 20)

CELCOM 4.25%

MAXIS 3.10%

DIGI 2.00%Memperoleh pendapatan sampingan daripada hasil jual topup prepaid. Di Dunia Reload, anda boleh mendapatkan harga topup yang termurah di Malaysia termasuk topup CelcomMaxisDigi,ItalkuMobile dan lain-lain.

nak jimatt lagi???? kalau korunk daftar dengan pek permulaan RM 75,, secara automatik modal akan diberikan rm 20...lihat..anda jimat rm 20 kerana rm 20 telah ditanggung oleh pihak saya..


ini adalah tawaran hebat,,jauh berbeza dari tawaran syarikat..anda boleh mendaftarkan dowline di bwah anda seberapa ramai yang anda ingin dan sekali gus anda dapat jana pendapatan anda...


kalau sebelum ini anda tidak merasai kerugian yang anda tanggung,tapi setelah anda daftar khidmat reload ini,,anda akan ketahui berapa JUTA telah anda rugi selama ini!!!!!!!


sebarang pertanyaan boleh sms atau call terus ke no 011-12977697 dengan segera...!!!!


bertanya itu lebih baik dari hanya berdiam sahaja!!!


percayalaahhh ANDA SAMA SEKALI TIDAK AKAN RUGI Sampai BILA-BILA !!!!!

2 comments:

Tyikhya Sharfyikha said...

xfhmlah,, boleh terngkan???

fyzah said...

mcm nie..kalau u ambik pakej master nie,,u boleh jimat u punyer to4 tiap2 hary..u boleh dftar sesape jew bwh u untuk turut same berniaga to4 nie..kira u bos la..u boleh ttp kanberapa pun yuran..mcm yg i buat skunk,,i limit kan sbyk rm75..tapi i boleh bgi u rm50 untuk master pakage..tapi tak de modal percuma la.kalau u nk jimat u blh dftar rm 10 aje..tapi u tak leh jadi bos dari rumah la..kalau u still xjelas boleh call i 01112977697..nanty i explain lbih lagi...

Alright reserved by NUR HAFIZAH