Murid-Murid

"Mahamahu.com anda Mahu 2012"

poster hadiahh!!!!!

OPPPSSSS ASSALAMUALAIKUM.....
hehehe..maap la yerr..kelabu dahh maat fyzahhh nie,,,tgk tawaran2 hadiahh kat atass tuuu...hah ape???
ingat fyzah buat contest??? eh memang tak laaa kann.... lalalala.... ^__^
fyzahh sebenarnyaaa dah hampir2 terlewat masuk contest nie..nasib baiklaaa ownerr blog nie bermurah hati,,berbaik hati,,berlembut hati,berbudi pekerti,berihsan sangat2,berrrrrr macam2 lagi...hehehee...sanggup datang lawat blog fyzah yang simple double triple nie and kasi tahu contest nie...tenkiuuu so muchhhh sgt2 kat owner contest..ehhhhh kalau korunkkk nak joinn same pommm fyzahh rase sempatt lagii nie..tarikh tutup 15 jun nie...adewww lagi sehari dua nak buat entryy yang high super double triple korunk yang canggih tuu..kita masuk same n mana tahu kita menang same2...hahahahaha


okkk kalau korunk nak join jugakkk jommm kita terjahh link SINI erk ... pastuu korunkk follow laaas emua syarat2 nyerr yerr..korunk kan bijakk...mesti paham punyerr syarat2 nyerr...alahhh simple sangat....alahaiii baca jew laaa syaratt...tak yah tanyer fyzahh eh..hehehehehe.....
tapiii satuu yang sangat2 fyzah suka nak masuk contest nie sebabnya peserta kena buatt slogaannnn taww.....soooooo gerenti sape yang menang nantyyy mestiii slogan diorangg super high classs u olllsss...kihkihkih..cayaaaalaaa yang menang nanty tu...huhu

okkk sebelummm fyzahhh buatt slogann jom kita tgk unik n kreatifnyerr banner owner contest kiterr taw...


haaaaaaaaa kelassss  encikk maha mahu...lalalala...


okkk copp copppp...jom tengokkk slogan super double triple fyzahh nie...kihkihkih...agakk malu laaa nak publissshh...tapii nak jugakkk publisss slogan nie..heheh.. *ngade taw* ....


slogan fyzahhh ialahhh.......


''  Maha Mahu contest buat fyzah maha taksub mahu masuk contest maha yang mahu beri duit maha yang maha ada dan mahu fyzah menang dalam maha mahu contest yang maha buat ''


DONE !!!!

CLICK HERE TO JOIN =)



3 comments:

Mah@Mahu said...

Tahniah kerana sudi sertai contest ini anda layak untuk memenangi salah satu hadiah daripada mahamahu. tunggu keputusan nanti ok..

fyzah said...

terima kasih =)

mi$$ch0c0laTe said...

dari segmen yang sama ;)

http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/06/contest-mahamahucom-anda-mahu-2012.html

Alright reserved by NUR HAFIZAH