Murid-Murid

Kisah Cendol Pulut =)

ASSALAM...
entry lagi setelah banyak komen yang aku terima kat laman fb bila aku upload muka cendol pulut..hahaha...
ok..sebenarnya itu kisah petang semalam..hahahahhahaa...*tipah tertipu*.. arini baru masukkan gmbar cendol tu...

sebenarnya semalam full gila jadual..so ada kesempatan nak belanja lahh mama n abah makan mee special kat batu 5 kat area rumah...pastu kedai tu dengan baik hatinya tutup...so teruskan drive ke hadapan..tetiba otak teringat satu kedai yang femes nga air kelapa muda yg asli punyerr..

so..singgah laa kejap...pastu abah pun ckp makan kat situ je la...n then semua keluar,n cr tempat kosong...
so order2 la..pastu terasa nak makan cendoll.ini first time aku rasa cendol mak cik nie..memang sedappp rupanya... abah pulak order air kelapa,,sekali sampai cendoll aku,,teruss order cendoll,,air kelapa pun dia habiskan jugak..tengokk betapa dahaganya seorang ayah bila mengikut seharian anaknya dan ibunya jalan-jalan kat bandar..wahahahaa...syg abah..syg mama...


abah bersama air kesayangannya..

konon nak candid la mama ckp..haha

dannn ini cendolll pulutt saya...!
sekarangg satu lagi feveret yg perlu masukkan lam list adalah CENDOL PULUT MAKCIK TAK TAHU NAMA !!.hehehehe...

bye !
=)

2 comments:

ara gshasaa said...

cendol batu 5? kt mana tu...?

fyzah said...

dekat je ngan umh kite awk..hehee...

Alright reserved by NUR HAFIZAH