Murid-Murid

murah2..nak suh laku cepat!!!

assalamualaikum readers...

ok,,entry nie tak nak panjang2..tapi fyzah nak mohon kat korunk especeli girlss...tolong tengok2kan gambar dress kat bawah nie..fyzah nak kasi harga murah sgt2..sebenarnya fyzah beli baru jew semalam kat mall..pastu biler balik bukak internet terus tgk design lain pulak..mulalah berkenan kan..so nak order yang lain terasa cam membazir pulak yang dh beli nie kalau tak guna..
pastu terpikir2 balikkan,,niat hati nak la kenen2kan dengan readers yg baca nie...kut2 adew yang sudi nak beli..

siyeess fyzah bagi harga asal fyzah beli tapi terpksa mitak payment postage la..biasalah nak pos barang kan..nnaty kalau adew sape2 minat nak beli sms or call fyzah erk kat this no.. 011-12977697..


serius....fyzah xpernah pakai lagi sbb baru beli semalam.. cuba tengok dulu photo..law berkenan gtaw yerr...



ok tu adelah kemeja..kain sangat soft,,enak dan selesa dipakai..sure tak panas kain nie...corak putih merah blue black petak2.. yang nie harga asal RM 35 shja...tu hrga asal fyzah dah beli taw..tak bohong ni!!!...berlengan panjang..tp law nak pendekkan ia pomm boleh...saiz 38..yang tubuh biasa2 tu boleh pakai la..fyzah beli saiz nie sebab takut saiz 36 xmuat..rupanya sedang2 jew...lebih kurang saiz 36 tapi yang nie melepasi paras punggung...



yang nie pulak long dress berlengan 3 suku..corak belang2 hitam putih..simple jew tp menarik kalau dikenakan pada tubuh anda..hehe...kain dia bergetah...sesuai untuk yang bertubuh kurus aje..sebab nie free saiz..kalau yg biasa pakai s tu boleh muat la..maaf yer lokasi shooting baju nie agak mengecewakan..lalala..sangkut baju simple2 jew sbb nak upload cepat2...tgk kertas belian pun xbuang lagi..membuktikan baru beli..hehe...sejuk jugak kain nie...best la jgk kalau nka guna untuk function...kalau yang nie harga asal fyzah beli kat mall tadi RM 50..harga sebnr RM55..fyzah mintak kurang boleh la setakat rm 50 jew..so fyzah pun jual kat korunk rm 50 each dress... =)


haaaa maybe gmbr nie nmpak jelas sikt corak long dress tadi...lengan 3 suku je...warna dia memang soft...hitam putih..


ok tu jew fyzah nak post...tolong la erk..kalau berminat inform la fyzah sesegera yang mungkin..sebab fyzah nak beli baju lain n tak nak guna baju nie...hehehe... plesss... wahh merayu...hihi...


**postage biasanya RM 6... 

terima kasih semua....!!!




2 comments:

Cik Lyeen said...

cantiknya..bg free boleh idak?

fyzah said...

adoiii cikk lyeen kitewww...free eh??/ nnty nk pikir2 ...lagi 2 tahun dtg tanyer balik eh..hehee
tak nak beli kew???hukhuk...

Alright reserved by NUR HAFIZAH